
1kg bulvių
400-500g kiaulienos faršo
2 kiaušiniai
3 v.š. aliejaus
1 stiklinė pieno
1 svogūnas
3 skiltelės česnako
Prieskoniai
Bulves nuskusti ir sutarkuoti, taip pat kartu su bulvėmis sutarkuoti svogūną ir česnaką. Į gautus tarkius supilti karštą pieną ir išmaišyti. Įmušti kiaušinius, supilti aliejų, suberti prieskonius ir išmaišyti. Faršą apkepame keptuvėje. Į kepimo formą sudedame apkepintą faršą, užpilame tarkio mase ir kepame 200-220C temperatūroje apie 1val.

KOMENTARAS: Man labiau patinka, kai apkepintas faršas sumaišomas su bulvių tarkiu ir tik tada supilamas į kepimo formą. Kepu formoje 23cm*34cm. Kepimo pradžioje uždengiu folija, o prieš baigiant kepti nuimu, kad viršus paskrustų.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą