![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjrvjjtugUgqd2vTf3qMTzOc-E8_OxnMYoXqARQfVKWC1_5r_n0jlHl34kIFInHSKADTYCvfiXunyix_dWPLHWyRk6L4QcUK1ji5oW0sHoOcj0yVefdXXkN4YPCEKzZ9lUx5o_BbulSjp_z/s320/67.2..jpg)
1,5 stiklinės cukraus
3 stiklinės miltų
5 kiaušiniai
0,5 stiklinės aliejaus
1 stiklinė gazuoto mineralinio vandens
2 v.š. kakavos
1 citrinos sultys
16g vanilinio cukraus
3 a.š. kepimo miltelių
Kiaušinius išplakti su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir kepimo milteliais, supilti mineralinį, aliejų, suberti miltus ir gerai išplakti. Tešlą padalinti į dvi lygias dalis, į vieną iš jų suberti kakava ir gerai išmaišyti. Kepimo formą apšlakstyti vandeniu, pasemti 1 v.š. baltos masės ir pilti į formos vidurį, pasemti 1 v.š. rudos masės ir pilti į baltos masės vidurį ir t.t. Kepti 40-50min, 170-175C.
Šaltinis Supermama.lt
KOMENTARAS: Kepimo forma 26cm skersmens.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą