
200-300g kiaulienos sprandinės
2 morkos
3 a.š. grietinės
1 v.š. lengvo sojų padažo
1 v.š. kukurūzų krakmolo
1-2 skiltelės česnako
Prieskonių
Mėsa pamarinuoti prieskoniuose ir kepti keptuvėje. Kai mėsa apkeps įpilti 0,5 stiklinės karšto virinto vandens ir troškinti kol išgaruos vanduo. Tada ant viršaus sudėti burokine tarka tarkuotas morkas, smulkiai pjaustytą česnaką ir vis pamaišant kepti kol iškeps morkos. Supilti sojų padažą, kukurūzų krakmolą ištirpintą vandenyje, viską išmaišyti, tada sudėti grietinę vėl išmaišyti ir kelias minutes patroškinti.
KOMENTARAS: Vietoj grietinės galima naudoti grietinėlę, būtų dar skaniau.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą