
1kg viščiukų broilerių sparnelių
5 skiltelės česnako
1 v.š. smulkia tarka tarkuoto imbiero
0,5 citrinos sulčių
1 v.š. sojų padažo
1 v.š. medaus
2 v.š. kukurūzų krakmolo
0,5-1 a.š. druskos
Sparnelius perpjauti pusiau (galima ir neperpjauti), sudėti smulkiai pjaustytus česnakus, imbierą, medų, supilti citrinos sultis, sojų padažą, suberti druską, gerai viską išmaišyti ir palikti apie 1 valandą pasimarinuoti. Tada supilti krakmolą viską išmaišyti ir kepti 200C, 20-30min, apversti sparnelius ir dar kepti 10min.
KOMENTARAS: Puikus patiekalas prie alaus valgomas draugų kompanijoje, sparnelius imant pirštais.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą