
4 vnt kiaulienos sprandinės karbonadų
4 a.š. majonezo
Prieskonių
Įdarui:
60-80g fermentino sūrio
2 a.š. grūdėtų garstyčių
Troškinimui:
1 morka
3 v.š. grietinės
1 a.š. krakmolo
Karbonadus supreskoniuoti, aptepti majonezu (tik vidinę pusę), uždėti gabalėlį sūrio, grūdėtų garstyčių ir susukti, jei reikia susmeigti pagaliukais, kad neišsivyniotų. Apkepti keptuvėje, tada uždėti burokine tarka tarkuotą morką, įpilti 0,5-1st karšto virinto vandens ir kepti-troškinti ant silpnos ugnies, kol suminkštės morkos, tada supilti 1-2 a.š. ištirpintą krakmolą, sudėti grietinę, kiek leidžia suktinukai išmaišyti ir dar kelias minutes patroškinti.
KOMENTARAS: Norėjosi mėsiško patiekalo, kuris greit pasigamina, todėl „gimė“ šis receptas. Suktinukai išsitroškino kol kepė bulvės.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą