
700g kiaulienos faršo
1 mažas kiaušinis
1 mažas svogūnas
3 skiltelės česnako
1 v.š. majonezo
1 a.š. grūdėtų garstyčių
Prieskonių
Bambukinių pagaliukų
Bambukinius pagaliukus bent 10min pamerkti į vandenį, kad kepant neužsidegtų. Į kiaulienos faršą suberti prieskonius, sudėti grūdėtas garstyčias, majonezą, smulkia tarka tarkuotą svogūną, česnako skilteles įmušti kiaušinį. Viską gerai išmaišyti, formuoti „dešreles“ ir perverti bambukiniais pagaliukais. Kepti 20-25min, 180C.
KOMENTARAS: Greitas ir skanus patiekalas. Idealus kepamas ant grotelių gamtoje virš karštų žarijų. Prie liulia kebabo labai tinka karštu vandeniu nuplikyti svogūnai, su trupučiu citrinos sulčių ir prieskoninėmis žolelėmis arba krapais, petražolėmis. Jei masė gavosi labai skysta galima įberti džiūvėsėlių arba tiesiog nedėti kiaušinio.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą