
400g marinuotos silkės
4-5 vidutinės bulvės
1 vidutinio dydžio svogūnas
5 v.š. grietinės
2 v.š. aliejaus
Druska
Šviežiai malti pipirai
Bulves nuplauti po tekančiu vandeniu, gerai nušveičiant plovimo kempinės šiurkščiąja puse ir išvirti su lupenimis. Išvirusias nulupti ir supjaustyti griežinėliais. Supjaustyti silkę. Stiklinį indą patepti aliejumi, sudėti bulves, silkę sumaišytą su kubeliais pjaustytu svogūnu, padruskinti, papipirinti, aplieti grietine ir kepti 200C, 15min.

Šaltinis Supermama.lt
KOMENTARAS: skoniu likau sužavėta, nes jis daug geresnis nei valgyti šiaip silkę su virtomis bulvėmis. Aš dar papildomai į silkę ir svogūną įmaišiau 3v.š. cukinijų mišrainės.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą