
600g kalakutienos
150g svogūnų
300g morkų
50g saliero šaknies
0,4-0,5l daržovių sultinio
1 stiklinės miltų
2-4 skiltelės česnako
5 v.š. naminio pomidorų padažo su paprikomis
Prieskonių
Kalakutieną supjaustyti mažais kubeliais, pamarinuoti prieskoniuose. Svogūnus supjaustyti pusžiedžiais, morkas šiaudeliais,

česnaką stambiais kubeliais, saliero šaknį sutarkuoti burokine tarka. Marinuotus kalakutienos gabalėlius apvolioti miltuose ir apkepti gilioje keptuvėje, kur troškinsis troškinys. Morkas apkepti su svogūnais ir česnaku, vėliau sudėti saliero šaknį, truputėli pakepti ir sudėti ant mėsos. Supilti sultinį, įberti norimų prieskonių ir troškinti ant lėtos ugnies 20min. Prieš baigiant supilti pomidorų padažą ir dar kelias minutes patroškinti.
KOMENTARAS: skanus, paprastas troškinys su kalakutiena arba kita mėsa.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą