
7 žali kivi
50g medaus arba rudojo cukraus
2 v.š. citrinos arba laimo sulčių
1 vidutinės citrinos arba laimo žievelės
Kivi supjaustyti didesniais kubeliais arba griežinėliais ir sudėti į indą išklotą kepimo popieriumi arba maišeliu tam, kad sušalusį būtų lengviau išimti. Sušaldyti šaldytuve. Truputėli atšilusį kivi sudėti į plaktuvą kartu su medumi (cukrumi), citruso sultimis ir žievelėmis. Plakti kol gausis vientisa masė. Patiekti iš karto arba palikti šaldymo kameroje, kol bus valgomi.
KOMENTARAS: šerbetas su laimu ir ruduoju cukrumi pats skaniausias. Ištraukus iš kameros sušalusį kivi truputėli atšildyti kitaip plaktuvas jo nesusmulkins.Išeina 4 porcijos po 3 rutuliukus.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą