
2 vištienos krūtinėlės be odos (600g)
100g fetos sūrio
1 mažas svogūnas
1 maža morka
Prieskoniai: druska, pipirai
Morką sutarkuoti burokine tarka ir apkepti kartu su kubeliais pjaustytu svogūnu. Vištienos krūtinėlė perpjauti pusiau ir išmušti. Vištienos gabalus sudėti vieną šalia kito truputėlį užleidžiant galus ant folijos lapo, kad gautųsi vienas didelis lapas. Apiberti prieskoniais, uždėti stambiai pjaustytą fetos sūrį, apkeptą morką su svogūnu ir susukti į foliją, kad forma gautųsi kaip vyniotinio, gerai užsukti galus. Įdėti į nedidelę kepimo formą, įpilti 1stiklinę karšto vandens ir kepti 40min, 220C. Likus 10min iki kepimo pabaigos nuplėšti viršutinį folijos sluoksnį, kad apskrustų viršus.
KOMENTARAS: Skanu tiek karštas, tiek šaltas, kaip užkandis. Turėjau tik mėlyną svogūną, tai jo nekepiau su morkomis, o dėjau žalią.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą