
5 vidutinio dydžio bulvės
200-300g kiaulienos sprandinės
100g fermentinio sūrio
1 morka
1 raugintas agurkas
Padažui:
1 kiaušinis
3 a.š. grietinės
1 v.š. pieno
1 v.š. pomidorų padažo
1-2 skiltelės česnako
druskos
Bulves nuskusti ir išvirti. Mėsa marinuoti prieskoniuose ir majoneze. Išsimarinavusią apkepti kartu su burokine tarka tarkuota morka. Į užkepėlės indelius sudėti virtas ir juostelėmis pjaustytas bulves, ant jų sudėti apkeptą faršą, tada pjaustytą raugintą agurką ir ant viršaus tarkuotą fermentinį sūrį. Pasidaryti padažą ir apipilti užkepėlę.

Kepti 20-25min, 180C.
KOMENTARAS: Rauginti agurkai davė labai gerą skonį. Vietoj grietinės ir pieno galima naudoti grietinėlę, būtų dar skaniau.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą