
500g kiaulienos faršo
1 kiaušinis
3 skiltelės česnako
2 v.š. džiūvėsėlių
Prieskoniai
Įdarui:
2-3 v.š. razinų
3-4 v.š. supjaustytų džiovintų slyvų
2 v.š. smulkintų lazdyno riešutų
4-5 v.š. fermentinio sūrio
2 v.š. grietinės
Svogūną supjaustyti kubeliais (jei turite jėgos galima išspausti per česnako spaustuvą, bus skaniau), susmulkinti česnaką, sudėti faršą, įmušti kiaušinį, suberti džiūvėsėlius, prieskonius ir gerai išmaišyti. Įdarui fermentinį sūrį sutarkuoti smulkia tarka, dėti likusius produktus ir gerai išmaišyti. Iš faršo padaryti blynelius ant kurių sudėti įdarą

suformuoti kotletus

Kepti keptuvėje ir dar 10-15min patroškinti.
KOMENTARAS: Šiandien norėjosi paeksperimentuoti, taip ir gimė kotletų su įdaru receptas. Tik kitą kart dėsiu dvigubai daugiau įdaro, o riešutai davė gerą skonį.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą