
6 vištienos krūtinėlės filė be odos
Džiūvėsėlių
Vištienos prieskonių, druskos
3-4 v.š. grietinės
3-4 v.š. minkšto sūrio (pvz philadelphia)
300-400g fermentinio sūrio
18 džiovintų persikų
4-5 v.š. majonezo
Vištienos krūtinėlę išmušti virtuviniu plaktuku, abi puses ištepti majonezu, apibarstyti prieskoniais ir palikti mažiausiai kelioms valandoms, kad pasimarinuotų. Tada uždėti gabalėlį fermentinio sūrio, džiovintų persikų.

Susukus apvolioti džiūvėsėliuose ir apkepti keptuvėje.

Į kepimo indą sudėti grietinę su minkštu sūriu, įpilti puse stiklinės vandens, uždėti apkeptus suktinukus ir apibarstyti burokine tarka tarkuotu fermentiniu sūriu.

Kepti 20-30min, 180-200C.
KOMENTARAS: Šį patiekalą gamino mano sesė Kristina, bet man taip skaniai atrodo, kad ir aš artimiausiu metu pabandysiu. Tik papildomai ant grietinės ir minkšto sūrio užtarkuosiu morka arba kubeliais pjaustyto rauginto agurko.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą