
arba tiesiog pyragas:

300-400g kiaulienos faršo
500g bemielės sluoksniuotos tešlos
100g sūrio
2 kiaušiniai
1 nedidelis svogūnas
3 skiltelės česnako
1 didelė morka
Prieskoniai
Morką sutarkuoti burokine tarka, svogūną supjaustyti kubeliais, susmulkinti česnaką. Į kiaulienos faršą sudėti tarkuotas morkas, supjaustytą svogūną ir česnakus, įmušti kiaušinius (dalį kiaušinio palikti tešlos aptepimui), suberti prieskonius ir gerai išmaišius apkepti keptuvėje. Iš tešlos suformuoti krokodilo kūnelį (palikti tešlos kojoms ir akims) ir ant jos sudėti pravėsusį apkeptą faršą. Faršą apibarstyti tarkuotu sūriu. Tešlos kraštus užlenkti taip, kad gautųsi krokodilas. Iš paliktos tešlos išpjaustyti kojas ir suformuoti akis. Aptepti išplaktu kiaušiniu.

Kepti 20-25min, 180C.

KOMENTARAS: Neturėjau kada nufotografuoti kaip daromas krokodilas, bet gaminau jį tikrai ne paskutinį kartą, tad pažadu tai padaryti.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą