
600g kalakutienos faršo
1 kiaušinis
3 skiltelės česnako
3-42 v.š. džiūvėsėlių
1 morka
180-200g varškės kremo su žalumynais
0,5-1 stiklinė vandens
1 didelis raugintas agurkas
Prieskoniai
Kalakutienos faršą sumaišyti su kiaušiniu, išspaustu česnaku, džiūvėsėliais, burokine tarka tarkuota morka, prieskoniais, suformuoti kukulius ir apkepti keptuvėje. Į karščiui atsparų indą sudėti varškės kremą, įspausti griežinėlių puselėmis pjaustytą raugintą agurką, sudėti apkeltus kukulius

uždengti folija ir kepti apie 25-30min, 180-200C.
KOMENTARAS: Prieš baigiant kepti galima apibarstyti tarkuotu sūriu.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą