
150g juodo šokolado + drožlių apibarstymui
200g kambario temperatūros sviesto
50g cukraus pudros
1 a.š. vanilinio cukraus
2 v.š. brendžio
10 vaflių lakštų (23cm*29cm)
Šokoladą ištirpinti karšto (neverdančio) vandens vonelėje ir ataušinti. Tada sudėti sviestą, cukraus pudrą, vanilinį cukrų ir supilti brendį. 5min plakti mikseriu. Kremu aptepti vaflių lakštus ir sudėti juos vieną ant kito. Viršutinį vaflį, taip pat aptepti kremu ir apibarstyti šokolado drožlėmis. 6-8 val laikyti šaldytuve. Išėmus iš jo supjaustyti norimo dydžio gabalėliais.

Šaltinis Supermama.lt
KOMENTARAS: Kad užtektų kremo išsidėliojau vaflius ir ant kiekvieno dėjau po vienodai kremo, tik tada sutepiau ir sudėjau vieną ant kito. Bet man kažkaip to kremo buvo mažoka, nes kai pjausčiau gabalėliais keli vafliai atšoko. Supjaustyti taip pat buvo nelengva, nes labai kieti, bet skonis tikrai geras. Traškus ir paprastas gaminys, tik kitą kart naudosiu mažiau vaflių lakštų ir storiau tepsiu kremo.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą