
Biskvitas:
50g sviesto
3 kiaušiniai
250g miltų
200g cukraus
1 stiklinė pieno
3 a.š. kepimo miltelių
1 a.š. vanilinio cukraus
Aptepimui:
125g sviesto
100g kokoso drožlių
200g nerafinuoto rudojo cukraus
100ml pieno
Kiaušinius išplakti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, supilti tirpintą sviestą, pieną, suberti miltus maišytus su kepimo milteliais. Išmaišyti iki vientisos masės ir kepti 20min, 180C. Aptepimui skirtus produktus sumaišyti

aptepti iškepusį pyragą ir dar kepti 5-7min, 220C. Išėmus atvėsinti. Viršus turi sustingti ir susidaryti plutelė.
Su medumi ir baltuoju cukrumi

Su nerafinuotu ruduoju cukrumi

Šaltinis Supermama.lt
KOMENTARAS: Labai skanus ir greit pagaminamas. Nerafinuoto rudojo cukraus neturėjau, tai dėjau 2 v.š. medaus sumaišyto su 1 a.š baltojo cukraus.
Antrą kartą kepiau su nerafinuotu ruduoju cukrumi. Skonis nerealus, nuo šiol tai vienas iš mėgstamiausių pyragų. Pabandykit, tikrai vertas dėmėsio.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą