![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhhawOgPJ5pLj8Zm1PW2P57WRytHpzALUUURUNqDc8yynl0kQq79w11DQlN7KTGqprOf7RwqmO52ZnH2HYWugU0lgj2uy7nYsyzzSG2pSzHuWmWLjq-1CyRE4rMtaNifzt2BQ9PAJH-FNtc/s320/71.3..jpg)
80g sviesto
60g aliejaus
1 stiklinės cukraus
5 kiaušiniai
2 stiklinės miltų
1 stilinė grietinės
2 a.š. kepimo miltelių
Įdaras:
6 dideli obuoliai
70g smulkiai pjaustytų džiovintų papajų
40g lazdyno arba graikiškų riešutų
1 v.š. cukraus
Kiaušinius išplakti su cukrumi, supilti aliejų ir atvėsusį lydytą sviestą, išmaišyti, supilti grietinę, išmaišyti, suberti miltus kartu su kepimo milteliais ir gautą masę gerai išmaišyti.
Įdarui obuolius nulupti ir sutarkuoti burokine tarka, sudėti džiovintas papajas, smulkintus riešutus, suberti cukrų ir išmaišyti.
Pusę tešlos supilti į skardą, ant jos paskirstyti įdarą, užpilti likusia tešla ir kepti 45min, 160-170C.
KOMENTARAS: šlapias egzotinio skonio pyragas. O obuolių galima dėti ir daugiau.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą