
500-600g kiaulienos faršo
morka
svogūnas
bulvė
1-2 skiltelės česnako
Kiaušinis
2 v.š. džiuvėsėlių
Prieskonių
Troškinimui:
200ml grietinėlės
Fermentinio sūrio
Pomidorų padažo
Į faršo masę įmušti kiaušinį, suberti džiūvėsėlius, prieskonius, sudėti smulkiai pjaustytas česnako skilteles, smulkia tarka tarkuotą morką, bulvę ir svogūną, gerai išmaišyti, suformuoti kotletus ir kepti keptuvėje. Prieš baigiant kepti trumpai patroškinti grietinėlėje, uždėti po ploną gabalėlį fermentinio sūrio ir papuošti pomidoru padažu. Keptuvę nukelti nuo ugnies, kai išsilydis sūris.
KOMENTARAS: daržovės priduoda gerą skonį. Kotletų galima netroškinti grietinėlėje, o tiesiog uždėti fermentinį sūrį su pomidorų padažu.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą