
500-600g viščiukų broilerių širdelių
1 morka
1 svogūnas
3 skiltelės česnako
2-3 v.š. miltų
1 v.š. sojų padažo
3 v.š. grietinės
4-5 v.š. pomidorų padažo
Širdeles nuplauti, nupjaustyti „viršūnėles“, didesnes perpjauti pusiau, apvolioti miltuose ir kepti keptuvėje. Pakepus kelias minutes sudėti burokine tarka tarkuotas morkas, kubeliais pjaustytą svogūną, išspausti česnako skilteles ir kepti 5min. Tada supilti 1,5-2 stiklines virinto karto vandens ir troškinti kol išgaruos vanduo. Sudėti pomidorų padažą, grietinę, supilti sojų padažą ir patroškinti apie 5 min.
KOMENTARAS: Nereikia širdelių kepti ilgiau, nei aprašyta recepte, nes kuo ilgiau jos kepa tuo darosi kietesnės.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą