
500g kiaulienos sprandinės
250g bemielės sluoksniuotos tešlos
1 maža morka
1 mažas svogūnas
150g fermentinio sūrio
1 mažas kiaušinis
1 v.š. majonezo
Prieskoniai
Kiaulienos sprandinę supjaustyti mažais gabalėliais, pamarinuoti prieskoniuose ir apkepti keptuvėje su trupučiu aliejaus. Morką sutarkuoti burokine tarka, svogūną supjaustyti kubeliais, apkepti kartu su kiaulienos sprandine. Atvėsinti ir sumaišyti su majonezu. Kol kepama mėsa su daržovėmis atšildyti tešlą, supjaustyti į 12 kvadratėlių ir dėti ant keksiukų formelės (patempi aliejumi, apibarstyti miltais ir nukratyti jų perteklių). Ant kiekvieno tešlos gabalėlio sudėti apkeptą mėsą su daržovėmis, apibarstyti tarkuotu sūriu ir suspausti tešlos kraštus. Aptepti kiaušinio plakiniu (likutį supilti į krepšelių vidų). Kepti 20-25min, 180C.

KOMENTARAS: Skanūs karšti arba patiekti šalti kaip užkandis. Geriausia kepti silikoninėje keksiukų formoje, nes lengviau išsiims.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą