
400g makaronų
300g fermentinio sūrio
1 mažas kiaušinis
200g skilandinės dešros arba kumpio
1 vidutinis svogūnas
1a.š. grūdėtų garstyčių
1 v.š. majonezo
2-3 v.š. pomidorų padažo
Makaronus apvirti (nepervirti). Svogūną supjaustyti kubeliais ir apkepinti su trupučiu aliejaus. Fermentini sūrį sutarkuoti burokine tarka. Kumpį supjaustyti kubeliais. Makaronus, svogūną, fermentinį sūrį (palikti viršaus apibarstymui), kiaušinį, garstyčias, majonezą ir kumpį sumaišyti. Sudėti į kepimo formą, tolygiai paskirstyti, suspausti, aptepti pomidorų padažu ir kepti 170C, 20-25min. Prieš baigiant kepti apibarstyti fermentiniu sūriu.
KOMENTARAS: Paprasta ir greit paruošiama. Man asmeniškai skaniau su mažais faršo kamuoliukais (prieš maišant su makaronais apkepti keptuvėje).
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą