
200g margarino arba sviesto
200g cukraus
220g miltų
4 kiaušiniai
40g kokoso drožlių
2 a.š. kakavos
2 a.š. kepimo miltelių
Kiaušinius išplakti su cukrumi iki baltumo, supilti ištirpintą margariną arba sviestą ir gerai išmaišyti. Miltus sumaišytus su kepimo milteliais, suberti į masę ir gerai išmaišyti. Tešlą padalinti į dvi dalis, į vieną iš jų suberti kakavą ir gerai išmaišyti. Į kitą kokoso drožles ir taip pat gerai išmaišyti. Į formą supilti šokoladinę tešlą, o ant viršaus atsargiai baltąją. Kepti 40-45min, 180C.

KOMENTARAS: greita "gimęs" keksas, nes reikėjo kažką iškepti netikėtiems svečiams.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą