
3st burokine tarka tarkuoto cukinijos minkštimo (be odos ir sėklų)
1st aliejaus
1,5st cukraus
3st miltų
3 kiaušiniai
0,5 a.š. druskos
1 a.š. cinamono
2 a.š. vanilinio cukraus
50g graikinių riešutų arba kokoso drožlių
2 a.š. kepimo miltelių
Kiaušinius išplakti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi iki baltumo, supilti aliejų ir gerai išmaišyti. Miltus sumaišytus su kepimo milteliais, suberti į masę ir gerai išmaišyti. Suberti riešutus arba kokoso drožles, išmaišyti ir kepti 50-60min, 180C.

Šaltinis Supermama.lt
KOMENTARAS: pirmiausia kitą kartą daryčiau iš pusės normos, nes gaunasi gana didelis. Man jis nesigavo purus, o drėgnas, bet turiu įtarimą, kad jo neiškepiau iki galo, nes skubėjau išeiti. Iškepusį ir atvėsusį aptepiau šokoladu ir papuošiau graikiniais riešutais. Galima į tešlą dėti 0,5st kakavos miltelių, tada bus šokoladinis.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą