

60g sviesto
2 v.š. medaus
60g rudojo cukraus
2 v.š. medaus
Sviestą, medų, cukrų kaitinti ant silpnos ugnies, kol išsilydys sviestas ir ištirps cukrus. Nukelti nuo ugnies ir įmaišyti cukrų. Ant orkaitės skardos išklotos kepimo popieriumi dėti po 1v.š. gautos masės paliekant ~10cm tarpus, nes kepant blynas praplatėja ir sukorėja. Kepti 180C, ~6min, kol taps auksinės spalvos. Išėmus iš orkaitės po maždaug 30s, kol dar karšti apvynioti apie medinio šaukšto kotą formuojant vamzdelius arba uždėti ant atversto puodelio ir suformuoti krepšelį.

Įdaras:
Lygiomis dalimis maskarponės sūris ir plakta grietinėlė
Cukrus
Kavos likeris
Šaltinis Supermama.lt
KOMENTARAS: Įdaro nedariau, nes naudojau kaip krepšelius ledams. Nežinau arba medus netiko arba per mažai miltų, bet kitą dieną radau krepšelius sukritusius. Tą dieną kai buvo kepti laikė formą kuo puikiausiai. Manau, kad puikiai tinka, kaip torto papuošimas. Tikrai bandysiu dar ne kartą.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą