
500g kiaulienos faršo
800g šviežio kopūsto
1 didelis svogūnas
2 skiltelės česnako
1 didelė morka
500g bulvių
5 v.š. pomidorų padažo
100ml daržovių sultinio
Prieskonių
Faršą pagardinti prieskoniais, padaryti graikinio riešuto dydžio kamuoliukus ir apkepti gilioje keptuvėje, kur toliau gaminsit troškinys. Sudėti stambiai pjaustytą svogūną, burokine tarka tarkuotas morkas, stambais kubeliais pjaustytas bulves, stambiai pjaustytas česnako skilteles, įpilti sultinio ir vis pamaišant patroškinti 10-15min. Supjaustyti kopūstą sudėti ant daržovių ir mėsos viršaus ir troškinti 15min. Prieš baigiant troškinti sudėti pomidorų padažą.
KOMENTARAS: Šviežius kopūstus galima maišyti su raugintais.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą