
100g kiaulienos išpjovos
100-120g cukinijos
100-120g mažų pomidorų
Marinatui:
1 a.š grūdėtų garstyčių
1 a.š. majonezo
Druskos
Grūstų pipirų
Mėsą supjaustyti kubeliais. Sumaišyti visus marinatui skirtus produktus su mėsa ir palikti apie 1val marinuotis. Jei cukinija jauna supjaustyti žiedais arba pusžiedžiais, jei sena nulupti odą ir išimti sėklas. Pomidorus perpjauti pusiau arba nepjaustyti. Pakaitomis suverti mėsą, cukiniją ir pomidorus ant medinių pagaliukų (išmirkytų vandenyje, kad kepant nesudegtų) ir kepti 200C, 25min.


KOMENTARAS: idealu jei verinukai kepami gamtoje ant grotelių, bet puikiai gaunasi ir kepant orkaitėje.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą