
10 vnt mažųjų vištienos filė
5 lavašo blynai
2 pomidorai
2 švieži agurkai
5 dideli salotų lapai
5 fermentinio sūrio lapeliai
200g brinzos sūrio
1 svogūnas
10v.š. česnakinio padažo
Česnakinės druskos
Vištienos marinavimui: grūdėtų garstyčių, smulkinto česnako, lengvo sojų padažo.
Vištienos krūtinėlę 30min marinuoti grūdėtų garstyčių, smulkinto česnako, lengvo sojų padažo marinate ir iškepti keptuvėje. Lavašo blynus ištepti česnakiniu padažu. Jo viduryje per visą ilgį sudėti keptą vištieną ir visus likusius prieš tai supjaustytus produktus, apibarstyti česnakine druska, suvynioti ir kepti orkaitėje 20min, 200C temperatūroje.

Komentarų nėra:
Rašyti komentarą