
400g moliūgo (be odos ir minkštimo)
250g miltų
2a.š. kepimo miltelių
3 kiaušiniai
240g cukraus
120g minkšto sviesto
7 g vanilinio cukraus
40g lazdyno riešutų
1 sauja razinų
Moliūgą nulupti, išimti minkštimą ir supjaustyti mažais kubeliais. Kiaušinio baltymus išplakti su 120g cukraus iki standumo. Sviestą išplakti su likusiu cukrumi ir vaniliniu cukrumi, vis maišant po vieną trynius iki purumo. Į gautą masę atsargiai įmaišyti išplaktus baltymus. Įsijoti miltus ir kepimo miltelius ir atsargiai išmaišyti šaukštu semiant masę iš apačios į viršų. Tada įmaišyti moliūgą, riešutus ir razinas. Kepti 50-55min, 180C.

Šaltinis Supermama.lt
KOMENTARAS: Skaniausia valgyti užsigeriant šiltu pienu. Puikus būdas sunaudoti moliūgą. Jei kekse nepatinka moliūgo gabalėliais, tarkuokite burokine tarka.
Puikus blogas!!
AtsakytiPanaikintiSandra
Kur mano raktai?