
360g sausainių
180g varškės
1 didelis obuolys
70g sviesto
60g cukraus
1 a.š. vanilinio cukraus
2 saujos razinų
2 saujos riešutų
Sausainius sulaužyti mažais gabalėliais. Obuolį nulupti, išimti šerdį, supjaustyti mažais kubeliais. Sviestą išlydyti. Varškę ištrinti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, supilti sviestą, suberti sausainius, razinas, riešutus, obuolį ir gerai išmaišyti. Į dubenį išklotą maistine plėvele sukrėsti gautą masę, gerai suspausti ir palikti šaldytuve per naktį.
KOMENTARAS: Naudojau 160g sausainių „Gaidelis“ ir 200g avižinių. Sustingusį papuošiau tirpintu šokoladu.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą