
1 stiklinė šilto vandens
1 v.š. cukraus
7g sausų mielių
1 a.š. druskos
8 v.š. aliejaus
3 stiklinės miltų
Mieles ištirpinti kartu su cukrumi šiltame vandenyje. Pastatyti šiltai 10min, kad suputotų. Tada sumaišyti su likusiais produktais. Suformuoti kamuolį, dėti į aliejumi pateptą indą ir pastatyti 1val šiltai, kol dvigubai pakils tešla. Ją padalinti į dvi lygias dalis, perminkyti ir iškočioti blyną. Gautą blyną susukti į volelį. Abu volelius dėti į skardą išklotą kepimo popieriumi, uždengti rankšluoščiu ir pastatyti šiltai dar 40-50min.

Iškilusius batonus įpjauti aštriu peiliu. Kepti 200C, 20-25min.

Šaltinis Supermama.lt
KOMENTARAS: tešlą kildinu orkaitėje 40C, 20-25min.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą