
500g gryno svorio patisonas
250g bulvių
1 mažas svogūnas
2 maži kiaušiniai
130g fermentinio sūrio
1,5-2 stiklinės miltų
Padažui:
Grietinės
Prieskonių
Supjaustytą patisoną ir bulves apvirti 15min nedideliame kiekyje vandens. Nukošti, pertrinti, įmušti kiaušinių trynius, sudėti tarkuotą sūrį. Jei masė per skysta įberti miltų. Sudėti iki standžių putų išplaktus kiaušinių baltymus ir atsargiai išmaišyti. Suformuoti graikinio riešuto dydžio rutuliukus ir kepti įkaitintame aliejuje.

Šaltinis originalus receptas
KOMENTARAS: nemanau, kad kada bandysiu kepti dar kartą, nes per daug darbo ir rezultatas nėra toks kaip tikėjausi. Man asmeniškai buvo skanūs tik šilti, nors kitiems patiko ir šalti.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą