
60ml alyvuogių aliejaus
150g cukraus
0,5a.š. vanilinio cukraus
4 lašai migdolų aromato
2 kiaušiniai
220g miltų
Žiupsnelis druskos
1 a.š. kepimo miltelių
Priedai:
Sauja smulkintų migdolų
Sauja pjaustytų džiovintų ananasų
Inde sumaišyti aliejų su cukrumi, vaniliniu cukrumi, įmušti kiaušinius, įlašinti migdolų aromatą išplakti. Sumaišyti miltus su druska ir kepimo milteliais, dalimis įmaišyti į kiaušinių plakinį. Įmaišyti migdolus ir ananasus.
Iš tešlos padaryti du batonus. Jas suformuoti šlapiomis rankomis. Kepti 150C, 35min. Ištraukti, apdengti rankšluoščiu, palikti apie 10 min. atvėsti. Supjaustyti griežinėliais ir dar padžiovinti 130C, 10-15min. Išimti iš orkaitės, atvėsinti ir laikyti uždaroje dėžutėje.

Šaltinis Supermama.lt
KOMENTARAS: Gaminti daug kartų, kito recepto nebandžiau, nes šis įdealus. Man skaniausi su migdolais, pistacijomis ir džiovintomis spanguolėmis. Kiti dar papildomai vieną šoną pamirko į tirpintą mėgstamą šokoladą ir palieka sustingti.
O as zinau viena recepta biscotti visiskai be riebalu... Tobuli, irgi tik pagal savo recepta gaminu, butinai su midolais
AtsakytiPanaikinti