
200-300g kiaulienos išpjovos
1 didelė morka
1 didelis svogūnas
340g konservuotų ananasų
2 v.š. kukurūzų arba bulvių krakmolo
Mažas čili pipiras
Mėsos marinatui:
2-3v.š. sojų padažo
0,5 a.š. česnakinės druskos
Padažui:
2 v.š. pomidorų padažo
1 v.š. rudojo cukraus
1 a.š. sojų padažo
Likusios nuo konservuotų ananasų sultys
1 v.š. be kaupo kukurūzų arba bulvių krakmolo
Mėsą supjaustyti mažais kubeliais ir marinuoti 1val šaldytuve. Mėsą sumaišyti su krakmolu ir apkepti keptuvėje taip, kad kubeliai nesuliptų vienas su kitu. Mėsą sudėti į lėkštę ir uždengti, kad neatšaltų.
Morkas supjaustyti šiaudeliais, kelias minutes pakepti keptuvėje, sudėti pusžiedžiais pjaustytą svogūną ir smulkintą čili pipirą, prieš baigiant kepti daržoves sudėti gabalėliais pjaustytą konservuotą ananasą.
Padažui į įkaitintą keptuvę supilti pomidorų padažą, suberti cukrų, pastoviai maišant supilti sojų padažą, ananasų sultis sumaišytas su krakmolu, truputėli pakepti ir supilti ant daržovių sumaišytų su mėsa. Pakepti 2-3 min.
KOMENTARAS: Atsargiai su čili pipiru!!! Jei nemėgstate aštriai naudokite papriką.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą