
700g menkių filė be odos
1 stiklinė miltų
1 vidutinis svogūnas
1 vidutinė morka
100g moliūgo (be odos ir sėklų)
100g fermentinio sūrio
1-1,5 stiklinės virtų ryžių
2 skiltelės česnako
3-4v.š. grietinės
1 v.š. džiovinto saliero
Menkių filė supjauatyti gabalais, supreskoniuoti, apvolioti miltuose ir apkepti keptuvėje. Svogūną ir česnaką supjaustyti kubeliais, morką ir moliūgą sutarkuoti burokine tarka, suberti džiovintą salierą, truputėlį druskos ir apkepti kitoje keptuvėje. Į kepimo indelius dėti apkeptą žuvį. Ant jos dėti grietinę, virtus ryžius ir pakeptas daržoves. Kepti orkaitėje 180C, 15-20min. Prieš baigiant kepti apibarstyti tarkuotu sūriu.
KOMENTARAS: galima kepti ir viename didesniame stikliniame arba moliniame inde.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą