
150g penkių grūdų dribsnių
150g avižinių dribsnių
Priedai:
1 v.š. linų sėmenų
80g saulėgrąžų
30g kokoso drožlių
50g smulkintų migdolų
50g aamulkintų lazdyno riešutų
Geras žiupsnelis druskos
Sirupas:
120g medus
50ml saulėgražų aliejaus
1 a.š. malto cinamono
Dribsnius sumaišyti su priedais. Sirupui skirtus ingridientus pašildyti puode, kad medus ištirptų ir susimaišytų su aliejumi. Sirupą užpilti ant birių produktų ir gerai išmaišyti. Dribsnius paskleisti ant kepimo skardos išklotos kepimo popierimi. Kepti 170C, 15min (kas 5min vis pamaišant).

Šaltinis įdėja
KOMENTARAS: Priedus galima keisti pagal savo norus. Svarbiausia kepant maišyti ir stebėti, kad per daug neapskrustų. Kepu antroje lentynoje nuo apačios.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą