4 kiaušiniai
4 v.š. cukraus
4 v.š. miltų
Įdarui:
180g minkšto sviesto
180g desertinės arba kreminės varškės
0,5 indelio saldinto kondensuoto pieno
Apibarstymui:
Cukraus pudros
Biskvitui kiaušinių trynius išplakti su cukrumi iki purumo. Sudėti miltus, gerai išmaišyti. Iki standumo išplakti baltymus ir sudėti į trynių masę. Atsargiai išmaišyti tešlą iki vientisos masės. Pilti tešlą ant kepimo popieriumi išklotos orkaitės skardos, paskirstyti ją tolygiai per visą skardos dydį. Kepti 180 C, 12-15 min. Iškepusį biskvitą iš karto suvynioti ir atvėsinti.
Įdarui iki purumo išplakti minkštą sviestą. Plakant po truputį pilti kondensuotą pieną. Galiausiai sudėti varškę ir viską gerai išmaišyti iki vientisos masės. Išvynioti atvėsusį biskvitą, ant jo užtepti varškės įdarą, ir vėl suvynioti į vyniotinį. Palaikyti šaldytuve apie 2val. Apibarstyti cukraus pudra.
Šaltinis originalus receptas
KOMENTARAS: skanu, paprasta ir gaminta daug kartų. Naudojau paprastą varškę, tik sutryniau blenderiu, jei turite noro galima pertrinti per sietelį.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą