
2 baklažanai
400g konservuotų luptų pomidorų
400g vištienos filė
1 vidutinis svogūnas
2 v.š. pomidorų pastos
80g žalių alyvuogių be kauliukų
150g fermentinio sūrio
Vištienos marinavimui:
2 v.š. alyvuogių aliejaus
4 skiltelės smulkiai pjaustyto česnako
Vištienos filė supjaustyti kubeliais ir pamarinuoti. Tuo metu baklažanus išilgai supjaustyti plonomis riekelėmis ir apkepti keptuvėje. Pasimarinavusią vištieną apkepti su kubeliais pjaustytu svogūnu, tada supiti pomidorus ir pastą ir patroškinti keptuvėje ~15min. Stikliniame inde formuoti sluoksnius: 3 v.š. troškinio + 0,5 baklažanų + daugiau nei pusė troškinio + 0,5 baklažanų + likęs troškinys + tarkuotas sūris + alyvuogės. Kepti 180C, 20-25min. (kepimas tik iš apačios).

KOMENTARAS: Laaaabai skanu. Valgėm su duona, bet kitą kart virsiu bulves.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą