
500g jautienos faršo
1 skardinė konservuotų raudonų pupelių
1 didelė skardinė konservuotų pomidorų be odelės savo sultyse
1 mažas svogūnas
1 maža raudona paprika
4 česnako skiltelės
Druskos
Čili prieskonių
Fermentinio sūrio
Faršą apkepti, sudėti į puodą kur troškinsis sriuba. Svogūną su paprika supjaustyti kubeliais ir apkepti keptuvėje, kur prieš tai kepė faršas. Sudėti į puodą. Sudėti nusunktas pupeles, supilti pomidorus su visomis sultimis, išspausti česnako skilteles, suberti druską, čili pipirą ir troškinti ~20min. Išvirusią sriubą sublenderiuoti, supilstyti į lėkštes ir apibarstyti tarkuotu fermentiniu sūriu. Prie sriubos labai tinka česnako ir sviesto mase apteptas ir apkeptas orkaitėje batonas.
KOMENTARAS: čili pipiro dėti pagal savo skonį. Aš naudoju uoginę papriką, kurios dedu 1-1,5v.š. Jei trūksta aštrumo galite įsiberti į lėkštę. Ši sriuba labai geras antigripinas šaltu metų laiku.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą