
200g žuvyčių formos sūrių krekerių
200g fermentinio sūrio
3 kiaušiniai
200g rūkyto kumpio
150g marinuotų agurkų
250-300ml majonezo
Druskos
Šviežiai maltų pipirų
Kiaušinius virti 10min. Atvėsinti šaltame vandenyje ir supjaustyti kubeliais. Sūrį sutarkuoti burokine tarka. Kumpį, agurkus supjaustyti kubeliais. Viską sumaišyti, ant lekštės dėti torto kepimo formos kraštus, sudėti gautą masę, ją išlyginti ir leisti pastovėti šaldytuve, kad įsigertų majonezas (1val). Papuošti.
Šaltinis Supermama.lt
KOMENTARAS: aš jį dariau iš vakaro, tai realiai stovėjo per naktį iki pietų, man nepatiko, nes nesijautę krekerių traškumo, jie jau buvo per minkšti. Geriausia jį daryti 1-2val prieš valgant, tada jis skaniausias. Rūkytą kumpį galima keisti krabų lazdelėmis.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą