
150g virtų ryžių
4 kiaušiniai
2 vidutinio dydžio morkos
1 mažas svogūnas
300g krabų lazdelių
150-200ml majonezo
Druskos
1 a.š. indiško kario
Šviežiai maltų pipirų
Papuošimui:
250g marinuotų pievagrybių
Žirnelių
Morkas sutarkuoti burokine tarka,svogūną supjaustyti kubeliais ir pakepinti su trupučiu aliejaus. Kiaušinius virti 10min. Atvėsinti šaltame vandenyje. Ryžius išvirti su indišku kariu ir ataušinti. Krabų lazdeles supjaustyti ir apkepti su trupučiu aliejaus, kad apskrustų. Kiaušinius supjaustyti kubeliais. Ant lekštės dėti torto kepimo formos kraštus ir sluoksniuoti: ryžiai + druska + morka su svogūnu + majonezas + krabų lazdelės + majonezas + kiaušiniai + pipirai + majonezas + pievagrybiai + žirneliai.
Šaltinis originalus receptas
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą