
2 vidutinio dydžio bulvės
2 vidutinio dydžio morkos
3 kiaušiniai
600-700g virtos vištų krūtinėlės
3 vidutinio dydžio marinuoti agurkai
200-250g džiovintų slyvų
150-200ml majonezo
Druskos
Šviežiai maltų pipirų
Bulves ir morkas nuplauti po tekančiu vandeniu, gerai nušveičiant plovimo kempinės šiukrščiąja puse ir virti su lupenimis atskirose puodose kol suminkštės (20-30min). Išvirusias atvėsinti. Kiaušinius virti 10min. Atvėsinti šaltame vandenyje. Vištieną supjaustyti kubeliais. Morkas, bulves, kiaušinius, slyvas, agurkus taip pat supjaustyti kubeliais. Ant lekštės dėti torto kepimo formos kraštus ir sluoksniuoti: bulvės + druska + aptepti majonezu + morka + pipirai + vištiena + majonezas + agurkai+ slyvos + majonezas + kiaušiniai. Prieš patiekiant nuimti sieneles, papuošti majonezu ir žalumynais.
Šaltinis Supermama.lt
KOMENTARAS: vištieną prieš verdant pamarinuoti mėgstamuose prieskoniuose. Salotoms skirtus produktus galima sudėti į gilią lėkštę ir tiesiog išmaišyti su majonezu. Bet patiektos kaip tortas puošia stalą.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą