
400g karšto rūkymo lašišos
2 vidutinio dydžio morkos
160g žalių alyvuogių be kauliukų
160g juodų alyvuogių be kauliukų
1 vidutinio dydžio mėlynas svogūnas
290g konservuotų kukurūzų (indelis)
Krapų
Užpiltinei:
900ml vandens
30g želatinos
M orkas nuplauti po tekančiu vandeniu, gerai nušveičiant plovimo kempinės šiurkščiąja puse ir virti su lupenimis kol suminkštės (20-30min). Išvirusias atvėsinti, nuluti ir supjaustyti kubeliais. Dalį morkos palikti papuošimui, supjaustyti skiltelėmis ir formele išspausti gėlės formą. Į silikoninę kekso formą dėti morkas, pauošti krapų šakelėmis, supilti kukurūzus (be skysčio), sudėti 0,5 lašišos, žalias alyvuoges, morkas, likusius krapus, likusią lašišą, griežinėliais pjaustytą svogūną, juodas alyvuoges ir užpilti paruošta ir atvėsusia užpiltine. Palikti šaldytuve per naktį, kad galutinai sustingtų.
KOMENTARAS: skanu ir labai sotu.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą