
3-4 dideli bananai
50-70g pieniško šokolado
50-70g baltojo šokolado
100g kokoso drožlių
Trumpų medinių arba plastmasinių iešmelių
Atskiruose induose išlydyti šokoladus (bliudelį su šokoladu pastatyti ant verdančio puodo su vandeniu, kad šokoladas ištirptų nuo susidariusių garų). Bananus nulupti ir supjaustyti norimo dydžio gabalėliais. Banano gabaliukus mirkyti į norimo skonio šokoladą, apvolioti kokoso drožlėse, įsmeigti pagaliuką ir perkelti į serviravimo lėkštę. Laikyti šaldytuve 30min arba kol sustings šokoladas.
Šaltinis originalus receptas
KOMENTARAS: Nerealaus skonio, viršus traškus, vidus minktas ir saldus. Tikrai gaminsiu daug kartų. Galima laikyti šaldytuve apie 2 dienas. Apvoliojimui galima naudoti smulkintus riešutus, sausainius, aguonas ir t.t.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą