
200g tailandietiškų ryžių makaronų
400g vištienos filė
1 pokelis tailandietiško padažo PHADTHAI
250g marinuotų pievagrybių
425g sojų pupelių daigų
Marinatui:
1 v.š. cukraus
1 a.š. sojų padažo
1 a.š. pipirų
Vištieną supjaustyti juostelėmis ir pamarinuoti. Makaronus pavirti 5min ir nuplauti šaltu vandeniu. WOK keptuvėje apkepti vištieną, sudėti pupelių daigus, pievagrybius, pakepus sudėti makaronus gerai išmaišyti, supilti padažą, gerai išmaišyti ir dar pakepti ~2min.

KOMENTARAS: vyras šį komplektą gavo dovanų, tai teko gaminti. Nežinau ar aš čia pagal visas taisykles gaminau, bet taip sugalvojau ir padariau. Turėjau tik kiaulienos, todėl naudojau ją, bet manau su vištieną būtų daug skaniau. Ryžių makaronus valgiau pirmą ir man jie visai nepatiko, skonis kaip būtų sintetiniai. Kepiau paprastoje gilioje keptuvėje ant max temperatūros.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą