
700-800g kiaulienos sprandinės
1 svogūnas
1 mažytė morka
1 v.š. alyvuogių aliejaus
2 v.š. citrinos sulčių
6-8 v.š. pomidorų padažo
Prieskoniai: druska, pipirai, česnakų granulės
Mėsą supjaustyti juostomis paliekant 1-2cm nedapjautą iki galo. Apiberti prieskoniais gerai įtrinant įpjovas. Į kiekvieną įpjovą įpilti pomidorų padažo ir įdėti po griežinėlį svogūno, bei morkos. Visą gabalą aplaistyti aliejaus ir citrinos sulčių mišiniu. Kepti kartu su bulvėmis uždengus folija 200C 30min ir nuėmus foliją dar ~40min.
KOMENTARAS: Ant viršaus galima dar uždėti 4 v.š. cukinijų ir moliūgų padažo, tada sprandinė bus sultingesnė. Vietoj pomidorų padažo į įpjovas galima įdėti pomidorų griežinėlius.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą