
500-600g vėgėlės
2-3 v.š. miltų
1 didelis svogūnas
1 didelė morka
4 skiltelės česnako
1-2 pomidorai
1-2 v.š. pomidorų padažo
0,5 vidutinės citrinos sulčių
Prieskoniai: druska, pipirai, laiškinis česnakas, maltas imbieras
Vėgėlę supjaustyti didesniais gabalais, apvolioti miltuose ir apkepti. Morką sutarkuoti, svogūną supjaustyti kubeliais, česnaką griežinėliais apkepti keptuvėje, prieš baigiant sudėti kubeliais pjaustytus pomidorus ir pomidorų padažą, prieskonius ir dar truputėli pakepti. Daržoves sudėti į kepimo indą, ant viršaus - žuvį, apšlakstyti citrinos sultimis ir kepti 180C, 10-15min.

Komentarų nėra:
Rašyti komentarą